2013. november 25., hétfő

Újdonságok

Sziasztok!


Megint jövök egy pár saját képpel, remélem örültök neki. :)
Sajnos a tél beköszöntével nagyon kevés fotózási lehetőség van (8-tól 5-ig dolgozom), egyedül reggel, vagy hétvégén tudnék fotózni, ami sajnos nagyon ritkán jön össze. :( Ezért a mai posztban vegyes fotókat láthattok, előre is bocsi érte!!
 
Listát írok ám az ötleteimről, nagyon sok minden az eszembe jutott az elmúlt pár napban, és persze a Ti kérdéseitekre is szeretnék válaszolni, és szeretnék segíteni.
 
De akkor térjünk rá a mai poszt lényegére :)


A tejes-citromos Belea testradírról djkaty-nál olvastam, pont megfelelő méretű szemcséket tartalmaz, szuperül ellátja a feladatát. Limitált kiadásról van szó, ezért érdemes minél előbb lecsapni rá! A pontos árára már nem emlékszem, de olyan 400 Ft körül mozog.
Ez előtt egy Avonos testradírt használtam, ami eper illatű volt, és kb hasonló volt a hatása is. De úgy látszik, az is limitált volt, mert hiába szerettem volna újra rendelni, azóta egyszer sem láttam a katalógusban. :(
A Garnier kímélő sminklemosó tejhez ma jutottam hozzá, kemény 600 Ft-ért. :) Az egyik kolléganőm átküldött egy jóóóó hosszú listát, hogy milyen Loreal termékeket tud hozni, enyhén szólva olcsóbban, mint a bolti ár. Mivel nemsokára elfogy a mindennapi sminklemosóm, gondoltam, hogy teszek vele egy próbát.
A két Ebelin ecsetet a DM-ben vettem, szintén akciósan. Egy ferde fejű pirosító ecset, és egy satírozó ecset. Egyenlőre mindkettővel meg vagyok elégedve, jól végzik a dolgukat. :)
A középen látható tégelyecske pedig a Catrice Camouflage cream korrektora, 010, light Beige árnyalatban. Ezt Catrice állvánnyal rendelkező Rossmannokban, vagy Müllerekben vehetitek meg, azt hiszem 950 Ft-os áron. Szeretnék erről a korrektorról még bővebben írni, mert mindenképp megérdemli, hogy megismerjétek! ;)

 
 

Két "ünnepi" lakkot is vásároltam, az egyik az Essence Holidays kiadásának különleges fedőlakkja, ami mint ahogy a felirat írja is, felrázás után mutatja meg való énjét. A fehér nagyobb glittereket elég nehéz belőle kihalászni, de többi mikro csillám nagyon széppé teszi, igazi téli körömlakk!
A smaragdzöld Avon nailwear pro+lakk a Midnight green nevet viseli, az akciós katalógusból sikerült kb feleáraon beszerezni. Nekem egyértelműen a karácsonyfát juttatja eszembe, már tisztára karácsonyi hangulatom van!! :)
 



A hétvégén a Müllerben nagy erőkkel kerestem a Maybelline Baby Lips-eket, mert már múlt héten kiderült, hogy végre valahára itthon is elérhető lesz ez a termék. Sajnos itt Szolnokon még nincs, de megakadt a szemem ezen a Bee Natural márkán. Három változatban volt elérhető, én ezt a bogyós-gyümölcs illatút választottam. 590 Ft-ba kerül. Tényleg nagyon szépek az összetevői, fincsi az illata, és nagyon jó a hatása is. Talán még a Carmexet is letaszítja a trónról??? Na, majd meglátjuk :)
 
 
Afrika illatú gyertya Lidl-ből. :) Nagyon tetszik a mintája, az illata édeskés-vaníliás. 500 Ft-ért árulják, és van még Japán, cseresznye-virág illatú, és Óceáni friss illatú is. Azt hiszem, nemsokára azokat is kipróbáljuk! :P
 
 
Drága-drága Nővéremnek köszönhetően hozzájutottam egy "pár" Vichy mintához. MIndkét termék viszonylag újdonságnak számít, BB krém, light árnyalatban, és Idéalia smoothing and illuminating krém. Hamarosan érkeznek a tesztek!
 
A végére hagytam a finomságokat:
 
 
 
Németországból kaptunk sok-sok csokit, és csábító illatokat, illetve életemben először van Adventini naptárom!!
Már alig várom a vasárnapot, hogy kinyithassam az első kis ablakot. :)
 
Ezen kívül megérkezett egy adat ebay rendelésem is, remélem hamarosan megérkezik a Born Pretty Store rendelésem is, és akkor együtt bemutatom őket! ;)
 
 
 
A bemutatott újdonságok közül melyiket mutassam be leghamarabb részletesen?
 
Titeket is elkapott már a karácsonyi láz?
 
 

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy Neked is bevált a testradír! A krémes jellegű radír volt meg Neked az Avonból, a Naturals vonalon? Az időről időre eltűnik, aztán meg visszatér, szóval van rá esély, hogy még a Tiéd lehet egyszer :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az volt meg. Ez szuper hír, remélem tavasszal újra lehet majd kapni! :)

      Törlés