2013. szeptember 9., hétfő

Előszó

  Igen, ezennel megnyitom a 834.256.132. beauty blogot. Már korábban kacérkodtam a gondolottal, de a végső lökést a legjobb barátnőim adták meg, akik szerint szükségem van rá, és szívesen vennék többször a tanácsaimat, nem csak mikor -sajnos ritkán - találkozunk.
Szóval köszönöm Nektek Csajok, (a blog nevét is), megpróbálok egy olvasható blogot összehozni :D

Egy átlagos lány vagyok, akit ugyan mindig is vonzott a szépségápolás és a szép sminkek, csak nemrég kezdtem el, a többi beauty blog hatására komolyabban odafigyelni a termékekre, a bőrömre, és hogy mi áll a legjobban. Nem értek mindenhez, de nagyon szeretek elbíbelődni 1-1 frizurával és sminkkel, vagy lakkozással. Ez engem talán mindennél jobban kikapcsol, így leginkább önző okokból kezdem el a blog írását. :P

  Már ovodásként rajongtam a témáért, például csak úgy engedtem haza a legjobb barátnőmet, hogy tele volt hajcsattal és gumikkal a feje, nekem az volt a játék, hogy fonogatom a haját. Évekkel később epekedve néztem a legidősebb unokatestvérem szebbnél-szebb körömlakkjait, és anyukámhoz bújva suttogtam el, mennyire szerenék én is olyat. Aztán körülbelül 13 évesen előkerült a szemceruza, amit persze sosem használtam iskolába, nálunk akkor még nem az volt a normális, hogy 13 évesen 23-nak  nézünk ki. Középiskolásként aztán egyre több termékkel ismerkedtem meg, és kértek fel mások, hogy sminkeljem ki őket, vagy hogy csináljam meg a frizurájukat, vagy alkalmakra, vagy csak úgy, például többsoros fonatba, ami több óra volt, mire elkészült, de hihetetlen örömet jelentett az elkészítése.
3 éve már, hogy beauty blogokat olvasok, így tudom, hogy mi az amit szeretek egy blogban, mi az ami leköt, és milyen az a blog, ahová csak a fényképeket járok megnézegetni. Megpróbálok a terveim szerint haladni, majd meglátjuk, hogy sikerül. :)

Leginkább termékekről fogok beszámolni, és az "alkotásaimat" fogom bemutatni, divat témájú bejegyzés nálam sosem lesz, mert sosem követem a divatot, és igazán nem is érdekel.
Több felszerelés, amivel szeretnék dolgozni,  már úton van hozzám, van ami egyenlőre még csak terv, de mindenekelőtt meg kell tanulnom fényképezni, és kell vennem egy normális gépet, hisz a jó minőségű kép rettenetesen fontos.

  Azt hiszem, sikerült egy kicsit bő lére eresztenem már így az elején, szóval egyenlőre búcsúzom, és töröm a buksim, hogy mi legyen az első, igazi témám.
Mivel késő van, elbúcsúzom, jóéjt mindenkinek, hamarosan találkozunk! ;)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése