2014. április 8., kedd

Téli szerzemények

Sziasztok!


Az elmúlt pár hónapban beszereztem egy pár új körömlakkot, és sminkterméket. Most ezeket szeretném Nektek megmutatni.


Pár hete az Ázsia Centerben egy nagyon klassz üzletbe tévedtünk be. Rengeteg manikűr kelléket, és testápolási terméket lehet kapni. Egy Moyra "négy oldalú" körömreszelőt és egy Digital Color Cream körömlakkot vettem.  Erről a márkáról még sosem hallottam, de mivel nagyon olcsó volt, és rengeteg szín közül lehetett választani, gondoltam teszek vele egy próbát.
Hasonló színem még nincs, szerintem nagyon szép lesz egy kicsit lebarnult bőrrel nyáron. :)

A Lovely snow dust lakkja egy gyönyörű fehér homoklakk. Karácsonykor imádtam a körmeimen. :)

A Moyra holographic lakkjait a helyi fodrászkellékesben vettem. A megjelenésükkor eldöntöttem, hogy venni fogok belőlük, hisz ennél olcsóbban nem juthatunk holografikus lakkhoz, így elmentem megnézni, kapható-e nálunk. Még nem árulták, viszont felírták, és megrendelték, így a következő héten elhoztam a kéket, és a nude árnyolatot, kódjuk a 254-es, és a 252-es.
Korábbi szerzemény a Gel Look kollekció 916-os számú barnás-lilás-szürkés taupe árnyalata.
A bordó (40) és lila (75) lakkot pedig Debrecenben, egy kisboltban zsákmányoltam, 299 Ft-os áron. (nálunk mindenhol drágább)



Megérkezett a második MUA rendelésem is.
Ahogy az előző posztban említettem, megvettem a Luxe vonal Precision tusát, a rég áhított Smokin palettát, ami az Urban Decay Smoked paletta dupe-ja. Ezen kívül becsúszott a kosárba az új pirosítók közül a Bubblegum nevű, a Fashionista vonalból az LA bronzosító, valamint a Justify nevű Power Pout, ami sikeresen lemaradt a képről. :)
Ismét nővéremmel összefogva rendeltem, így elértük a minimális összeget, amivel ingyenes volt a szállítás.



A Catrice és Essence szortiment csere alkalmával lecsaptam pár akciós termékre. A Colora Arts szemhéjalapozó remek alapot biztosít a pigmentek alá, 350 Ft-ért vétek lett volna ott hagyni. 4 db pigmentet vettem akkor, mikor már 150 Ft-ért vesztegették darabját. 
 
A Catrice All Matt Plus alapozója az új szortiment része. Mivel az elődével nagyon meg voltam elégedve, és épp elfogyott az alapozóm, ezzel tettem egy próbát. Nem is régi, és nem is új, de nagyon megtetszett a Catrice Kohl Kajal szemceruza, gyönyörű sötétzöld színben (I have a green!).
 
A fekete csomagolású rúzs a barátnőm ajándéka, a Red 2000 árnyalatú Avon rúzs. A mellette lévő Extra Lasting rúzs saját rendelés volt, az árnyalat neve az enduring wine.
 
Az Essence Metal Glam trendkiadás akciózásakor elhoztam a nude szájfényt 300 Ft-ért, a Catrice kifutó termékeit, az átmenetes Multicolour pirosítót ( 070 Iced Caramel Macchiato), a Prime and fine  highlightert (010 Fairy Dust), és a mono szemhéjpúdert (C'mon Charmeleon!) is akiósan vettem, és azóta is rendszeresen használom őket.
 
További két pirosító csúszott még bele a kosaramba, a Lovely Snow Dust trendkiadás Frozen Cheek nevű terméke , és egy eurós bolt "szemhéjpúdere" (miaoou make-up style márkájú),mindkettő kemény 300 Ft-ért.
 
kinyitva a termékek


Tudom, soknak tűnhet, de a nagy részéhez tényleg potom pénzért jutottam hozzá, és több hónap alatt gyűlt össze ez a mennyiség.


Írjátok meg, hogy melyikre vagytok leginkább kíváncsiak, és hozom is róla a tesztet! :)



2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó dolgokra csaptál le! Kedvencem a többszínű pirosító és a MUA termékek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Nagyon szeretem a MUA termékeit, mert jó minőségűek, és nagyon jó árban vannak. :)

      Törlés