2014. július 20., vasárnap

Színes tusvonal & Avon Supershock gel eyeliner

Sziasztok Lányok!
Ma mutatok egy nagyon egyszerű sminket, amit sokféle verzióban el szoktam készíteni, tényleg gyorsan elkészíthető, mégis nagyon látványos. A lényeg a színes szemceruza.
A feketes tusvonal a mindennapjaim része, de nagyon szeretem feldobni a sminkem a színes szemceruzákkal - tusvonalként, vagy az alsó szempillatőben.
Évszaktól függetlenül szívesen használom őket, amint viszont megjön a tavasz és a nyár, sokkal bátrabban nyúlok a merészebb színekért.
Pár hétten ezelőtt eszembe jutott, hogy lefotózzam a sminkem, hátha valamennyire vállalható lesz, és megmutathatom Nektek. A smink az egyik kedvenc termékemmel készült, az AVON Superschock színes szemceruzájával, amiből a feketén kívül három színes darabbal rendelkezem. Nézzük meg őket közelebbről.  
Blackberry, Aqua Pop és Khaki Shimmer árnyalatok
A ceruza ára 1000-1500 között mozog, akcióban kifogható 800-900 Ft-ért. Abszolút megéri, mert nagyon tartósak, könnyű velük dolgozni, könnyen satírozhatóak. Alapnak, és önmagukban is használhatóak, vízvonalon is sokáig megmaradnak.
Sajnos ha jól tudom, mindhárom szín limitált volt, jelenleg fekete, ezüst, sötét lila és kék árnyalatban kapható.

árnyékban
napsütésben
A Khaki és Blackberry árnyalat csillámos, az Aqua Pop csak nagyon minimálisan, alig érszrevehetően csillog.
Ami közös bennük, hogy a géles állaguk miatt puhábbak, száradásig hajlamosan elkenődni, ezért vagy legyünk türelmesek, vagy menjünk át rajtuk egy hasonló színű szemhéjpúderrel. Ha tusként használjuk őket, szemfestés nélkül, érdemes lemattítani a szemhéjat például egy réteg sima púderrel, hogy ne kenődjön fel a szemhéjunkra.
Szinte mindig úgy használom őket, hogy egy ferde végű ecsettel átmegyek a ceruza hegyén egy párszor, és így rajzolom meg a tusvonalat. Remekül lehet így a vastagságát szabályozni. Ha el akarom füstösíteni a tusvonalat, akkor pedig kis vonalakat húzok a szempillatőbe, majd egy pici fejű ecsettel elmaszatolom.
És akkor a smink, kicsit bátortalanul, mert nem érzem még, hogy mely szögekből előnyös a fotó, de lesz ez még jobb is. :)
Meséljetek, van kedvenc nyári színetek? Szoktatok színes tust használni?

5 megjegyzés:

  1. Ohh, az a kék*-* Én nagy ritkán, ha megjön hozzá a kedvem, akkor szemhéjpúdert használok tusként, de általában csak a liláig merészkedem el:)

    VálaszTörlés
  2. Mindet ide! :D És végre 1-2 smink fotó is lett itt fent! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, milyen szépek? :) Igen, végre vettem a bátorságom, bár nem ígérem, hogy mostantól tele lesz a blog sminkes fotókkal. :D

      Törlés
    2. Ki tudja mi mikor és hol kezdődik el! ;)

      Törlés