2014. szeptember 11., csütörtök

Autumn Tag - Őszi Tag

Sziasztok lányok!


Bár jelenleg melegebb az időjárás, mint némelyik júliusi napon volt, bizony pár napja már az őszben járunk. Nemrég olvastam PAncsinál egy klassz tag-et, gondoltam elkezdek a kitöltésével egy kicsit az őszre hangolódni, mert az igazat megvallva, nagyon nem érzem még, és vágyom vissza a meleg nyárba. 1. Mi a kedvenc őszi italod?

Hűvösebb időben imádom a forró kakaót, forró csokit, és a meleg teákat. Nyáron inkább a gyümölcsös ízekhez húzok, ősszel viszont jöhetnek a fekete,- és fűszeres teák.
2. Melyik kiegészítőre szavazol: sál, csizma vagy kesztyű?
Bár nincs sok sálam, itt egyértelműen arra szavazok. Idén azt hiszem, beújítok pár új darabot, mert egy egyszerű szettet is nagyon fel tudnak dobni!


3. Milyen zenét hallgatsz legszívesebben ősszel?
Nem változik a zenei ízlésem az évszakok változásával, ezért ugyanúgy a kedvenc előadóimat hallgatom, illetve az aktuális rádió slágereket.
4. Milyen illatot/parfümöt használsz az évnek ebben az időszakában?
Nyáron minden jöhet, ami gyümölcsös, ősszel inkább a virágos illatokat kedvelem. Nincs nagy parfüm kollekcióm, általában az Avon kínálatából szerzek be 1-1 illatot.
5. Kedvenc gyertya-illatod ősszel?
Óriási népszerűségnek örvendenek a vaníliás, édes illatok, de én sem a vaníliás, sem a mandulás illatokat nem tudom elviselni magam körül. Soha, semmilyen évszakban. Ősszel szeretem a bogyósgyümölcsös illatokat, ősz végén pedig jöhetnek a téli illatok, mint az almás-fahéjas, és narancsos.


6. Mit szeretsz a leginkább az őszben?
Leginkább az egész évszak hangulatát. A első fűtéses napok illatát (szagát?!), a (mű)bőrkabátot, a hulló falevelek színeit és azt, hogy nics se túl meleg, se túl hideg.
7. Kedvenc őszi smink?
Nincs konkrét kedvencem, de ilyenkor inkább a földszínek felé húz a szívem, sokszor fog idén is előkerülni a Sleek Storm palettám. :) Van benne barna, arany, sötétzöld, bordó..


8. Mit vársz a legjobban az őszben?
Az a helyzet, hogy nem várom/nem vártam. Amit viszont várok: októberben lesz egy hosszú hétvégénk Egerben, egy kis faházikóban. Minden évben hihetetlenül feltölt, így idén is nagyon várom már. :)Nagyon örülnék neki, ha Ti is kitöltenétek, kíváncsi vagyok a válaszaitokra!
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése